Fedezd fel a FlexiBowl®-t!

Kérjen ingyenes tesztet az alkatrészek kezelésének és elhelyezésének optimalizálására gyártási folyamatában egy látásalapú rendszerrel vezérelt alkatrész-ellátó rendszerrel.

A FlexiBowl® testreszabásának nagyon sokféleképpen testreszabható, és általában vannak a feldolgozandó alkatrésztípusokhoz vagy a gyártósor paramétereihez ajánlott lehetőségek. A megadott paraméterekkel és adatokkal projektirodánk képes lesz minden feldolgozandó komponensre egy első optimális konfigurációt biztosítani. Ezt a tesztet az ARS szakértő technikusai végzik, és teljesen ingyenes.
A válaszjelentésen kívül egy szimulációs videót is biztosítunk az alkatrészeivel.

Gyorsan (legfeljebb 2 héten belül) válaszolunk olyan hasznos információkkal is, mint az optimális megfogási darabszám minden ciklusban és a várható kezelési idő.

A valós alkatrészek elküldésével segít nekünk abban, hogy még pontosabban és precízebben biztosítsuk a rendszeréhez szükséges konkrét megoldást. Ha nem szeretné elküldeni, akkor is olyan választ kap, amelyet geometriai és felépítési szempontból is hasonló részeken tanulmányozunk.

Megvalósíthatósági teszt igénylő lap: Töltse ki az űrlapot minden termékre!
Az eredményeket a beküldött teszt-termékek és információk befogadásától számított két héten belül megkapja.

További információk a Megvalósíthatósági Tesztről

Kíváncsi arra, hogy flexibilis adagolónk, a Flexibowl®, képes-e kezelni az Ön termékeit? A megvalósíthatósági teszteket modern laboratóriumban végezzük el. A teszt elvégzéséhez a Flexibowl® modellt és az opciókat fogjuk használni, amelyek a legjobban illeszkednek az Ön alkatrészeinek egyedi jellemzőihez.

A Flexibowl® egy látásvezérelt alkatrész-adagoló rendszer, amely haladó megoldásokat kínál az alkatrészek szétválasztásához és irányításához, és számos iparágban alkalmazható.

Szeretne többet megtudni? Az elérhető modellekkel és lehetőségekkel kapcsolatban kattintson ide. Emellett csapatunk széles körű tapasztalattal rendelkezik különféle terméktípusok kezelésében különböző iparágakban. Hogy többet megtudjon innovatív és rugalmas termék-megoldásunkról, meghívjuk Önt, hogy kövessen minket a YouTube-on.