Milyen alkatrészeket kell adagolni?

A világ éves autógyártásának negyede az EU-ban zajlik. Az autó az egyik legfontosabb termék és 700 milliárd Euró bevételt jelent évente. Az EU-ban 2 millióan dolgoznak közvetlenül az autógyártásban és 10 millióan a beszállítói láncban. A legnagyobb K+F magán befektetések szektora, több mint 5800 bejegyzett szabadalommal 2011-ben. Európa legnagyobb autóipari szereplője Németország, ahol 45 gyárban több mint 825000 ember dolgozik.

Hengeres

Bonyolult

Lapos

Az elmúlt években az autó műszaki kényelmi funkciója egyre inkább szociális funkcióvá alakult át: személyes mobilitásunkat és társadalmi szerepvállalásunkat szolgálja, formálja városainkat és tájainkat, hatással van az időről és térről alkotott gondolkodásunkra. Ezért kell átgondolnunk az egész autóipart.
A jövő autója elektromos, önvezető, megosztott, hálózatba kapcsolt és évente frissítik.

• Kevesebb kipufogógázt és zajt bocsát ki a környezetébe, mert elektromos.
• Kevesebb időnket veszi igénybe, kevesebb helyre van szüksége, mert önállóan mozog.
• Sokkal jobban hozzáférhető mindenki számára, mert a használatához nem kell jogosítvány.
• Sokkal gazdaságosabb a használata, mert nem kell megvásárolnunk, hanem csak kisebb összegeket fizetnünk érte, amikor megyünk vele.

Videók

Milyen előnyökkel jár a FlexiBowl® rendszer használata az autóipari összeszerelési folyamatok során?

A Flexibowl® egy flexibilis alkatrész adagoló, amely minden robot típussal és kamerarendszerrel kompatibilis. Egyetlen Flexibowl®-lal komplett termékcsaládok kezelhetők 1-250mm-es méret és 1-250g-os tömeg tartományon belül, kiváltva a minden termékhez külön elkészített tányéros rezgőadagolókat.

Nincs többé elakadás és kimerítő mechanikai finomhangolás.

A termékspecifikus adapterek hiánya, az egyszerű kezelhetősége és intuitív programozása lehetővé teszi, hogy egy műszakon belül akár többször is át lehessen állni más-más termék gyártására.

Az előremutató és hatékony dizájn tervezhető és alacsony karbantartási költségeket garantál. A készülék megfelelő adagolási megoldást kínál az autóipar számára.

Főbb végfelhasználók

download (1)1
Arnold-Umformtechnik-Logo
Continental1
Valeo_Logo.svg
download1
download (9)1
download (5)1
logo-araymond
LogoITT1
download (6)1
FCA1
logo-gestamp1
bitron1
Dayco_Move-Forward-Always
unnamed
SRG_Global_brandmark_338x180
MANN+HUMMEL_Logo
hutchinson
logo ford assembly automation flexible