Milyen alkatrészeket kell adagolni?

Az élettudományok és az orvostechnikai eszközök a világgazdaság olyan ágazatát képviselik, melyet magas műszaki színvonal jellemez. A folyamatos növekedés közben itt sürgető és életbevágó igények merülnek fel, melyek nagy léptékű cselekvést kívánnak.

A piac mérete ugyanolyan fontos, mint az élettudományok mai kihívásai, például a nagymértékben diverzifikált igények, szigorú minőségi és nyomonkövetési követelmények, illetve a rövid idő alatt legyártandó hatalmas mennyiségek.

Esettanulmányok

Miért van szüksége az élettudományoknak a robotikára és az automatizálásra?

A robotos és automatizálási technológiák nyújtotta előnyök fontos sikerhez vezető faktorok az élettudományok számára, mind a kutatási és fejlesztési folyamatokban, mind a gyártó tevékenység során.

• Okos megoldásokra van szükség, hogy az emberi erőforrásokat a monoton feladatok helyett a hozzáadott értékkel bíró feladatokra lehessen fordítani. A gyártási folyamatok digitalizációja a manuális munkától az automata gépek felé vezet. Minden vezető piaci szereplő teendők-listáján szerepel már a teljesen automatizált folyamatok irányába való elmozdulás.
• A piaci verseny innovációkért kiált, különösen globalizált világunkban.
• A forrásokkal való jobb gazdálkodás az ellátási lánc és a gyártási folyamatok költségeinek csökkenését eredményezi. Ez garantálja a globális fenntarthatóságot és az alapvető termékek hozzáférhetőségét.
• A munkavégzési és egyéb folyamatok tervezésénél alaposan elemezni kell, hogyan lehet teljesíteni a műszaki, jogi és szervezeti követelményeket, garantálva bizonyos rugalmasságot, hogy a folyamatokat szükség szerint át lehessen alakítani.

Struktúrált és kitartó műszaki partnerekre van szükség, hogy az országonként változó piaci standardoknak megfeleljünk.

Az áttekintés minden műszaki tervezés alappillére, mert csak így lehet a minden szintet érintő változásokat határozottan bevezetni folyamatosan átalakuló világunkban.

A robotizált és automatizált termelésnek egyszerűen beállítható, hatékony, újra-konfigurálható és rugalmas berendezésekből kell állnia, melyek rendkívül változatos alkalmazásokban is megállják a helyüket.

Az automatizálási termékeknek meg kell birkózniuk az iparág kihívásaival, a változásokra való gyors válaszadás képességével és a gyors piacra jutási igénnyel.

Videók

 

Az ARS-nél támogatjuk azokat az élettudományi iparágakat, melyeknek fontos globális hatása van. Technológiai partnerként rendkívül megbízható, a csúcstechnikát képviselő, hatékony termékeket és megoldásokat szállítunk.

Nemcsak a gyártási követelményeknek megfelelő megoldásokat kínálunk, hanem olyan adatelemzést is, mely nagymértékben támogatja a kutatást és a hatékony termékek kifejlesztését.

Robotos megoldásaink további alkalmazásoknak és lehetőségeknek nyitnak utat, legyen szó mesterséges intelligenciáról, gépi tanulásról vagy big data elemzésről.

A FlexiBowl® innovatív formatervezése lehetővé teszi, hogy számos különböző feltétel és követelmény mellett alkalmazható legyen.

Támogatja a gyártási folyamatok előremutató fejlesztését, és segít új megtakarítási területeket, illetve új üzleti lehetőségeket találni.

Az automatizálás, a robotika, a folyamat optimalizálás, az adatkezelés és elemzés, a minőség, a biztonság olyan alappillérek, melyek üzleti törekvéseinket olyan robotos megoldások irányába vitték, mint a FlexiBowl®.

Az élettudományok nagyot profitálhatnak az ilyen innovatív technológiából, és olyan megbízható és fenntartható partnerre találnak bennünk, akivel együtt növekedhetnek.

 

Főbb végfelhasználók

Elcam1
aptar-logo
fresenius1
logo enplast1
logo-resmed-color-social-media-1024x538
JJMD-Logo_1830X847_211